Dobrý den všem.
Založil jsem tuto skupinu, protože nesouhlasím s tím, aby se naše děti dusily ve třídách pod rouškami, náhubky.
Jsem si vědom toho, že mnoho z vás má obavy z jakési "nákazy", ale nebudeme si nalhávat, že všichni víme, že opatření které vyhlašuje vláda jsou, mírně řečeno, chaotická a nesmyslná.
Nechci zde zpochybňovat účel roušek a respirátorů, i když dobře víme, že viry skrze ně projdou bez potíží, ale nemá vůbec smysl, abychom dětem zabraňovali volnému dýchání ve vyučovacích hodinách, kdy kyslík potřebují na to, aby jim fungoval mozek.
Dcera mi chodí domů naprosto vyčerpaná a spí do 18 hodin.
Ve škole se modlí, aby už vyučování skončilo.
Škola se pro děti stala trápením.
Měřili jsme saturaci krve (okysličení) s rouškou a bez a saturace při použití roušky klesala o několik bodů, tudíž je prokazatelné, že při používání roušek a vdechování tak části svého vydechnutého vzduchu, omezuje okysličení krve.
Před 10 lety jsme se s rodinou odstěhovali z Ostravy sem do Frenštátu, do Beskyd z velké části proto, protože dcera Amélie měla velké potíže s nemocemi dýchacího ústrojí. Byli jsme s tím i několikrát hospitalizováni a to i na JIP.
Chtěl bych apelovat na Vás na všechny, kdo si uvědomujete, že riziko poškození imunitního systému dítěte, rizik různých respiračních onemocnění díky vdechování vlastních zplodin opakovaně, zvýšeného vdechování CO2 a tak menšího okysličování krve, vdechování plísňových, virových a bakteriálních kultur z velmi často neměněné roušky, kterou děti používají třeba i celé vyučování, abychom se spojili a situaci řešili na úrovni apelu na ředitelku školy.
Níže najdete příspěvky, které zde vložím, abychom se sami přesvědčili a získali argumenty o tom, jak nesmyslné je, když ve třídě vyučování děti nutí mít hadr přes ústa. načež v TV a hudební výchově si je stejně sejmou. A to nemluvím o tom, jak nad nimi často stojí někteří učitelé i mimo vyučování a šikanují je za to, když se dítě potřebuje nadechnout, nebo si roušku dá pod nos....
Pro mně je tohle absolutně neskutečná situace, ostře s tímto nesouhlasím, zvlášť když vím, že ani vládní představitelé tohle nařízení neberou vážně.
Upozorňuji zde na fakt, že nařízení jednoho ministerstva není na úrovni zákona, nýbrž pouhého doporučení a také na to, že zaměstnanci školy mají sice povinnost dohlížet na dodržování tohoto doporučení, které si stanovuje sama škola, ale nemá právo je, v případě nedodržování nijak VYMÁHAT.
Také pokud dítě nemá roušku, respirátor, škola nesmí dítěti zabránit vstupu do výuky, protože zákon jasně dává, že dítě se vyučování musí povinně účastnit a důvody, pro které by se účastnit nemělo jsou v zákoně konkrétně vyjmenované.
Chtěl bych proto požádat vás všechny, abyste se zamysleli nad touto problematikou, prošli si materiály, které zde budu vkládat a pojďme tuto nemilou situaci, tento útok na zdraví našich dětí řešit.
Na FB mi po sdílení 10 příspěvků o této problematice zablokováno sdílení dalších příspěvků, takže vidíme, že někde něco není košer, když nám někdo brání svobodně šířit informace.
Cenzura je na, přátelé, na vzestupu, totalita zde je už cítit na 100 honů a to jak ve svobodě slova, tak i ve svobodě zvolit si péči o své zdraví.
Hezký den
Lukáš Sehnal